Οι Νυχτερίτες | Ένα ακόμα βιβλίο του Stephen King γίνεται ταινία - The Daily Owl
fade
38147
post-template-default,single,single-post,postid-38147,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Οι Νυχτερίτες | Ένα ακόμα βιβλίο του Stephen King γίνεται ταινία

Μετά τις κινηματογραφικές μεταφορές των ΙΤ, The Dark Tower, Gerald’s Game, καθώς και τις τηλεοπτικές μεταφορές των Mr. Mercedes και The Mist, οι διασκευές των βιβλίων του Stephen King συνεχίζονται με το The Tommyknockers (Οι Νυχτερίτες) να γίνεται ταινία από τον James Wan, σκηνοθέτη του Conjuring. O Wan, σε συνεργασία με τον παραγωγό του ΙΤ, αναζητά στούντιο παραγωγής με το Netflix να είναι ένα από τα επικρατέστερα για την επιλογή του πρότζεκτ, με δεδομένο ότι κυκλοφόρησε πρόσφατα το Gerald’s Game και το 1922.  

 

Η υπόθεση του The Tommyknockers περιστρέφεται γύρω από την ιστορία μιας κωμόπολης στο Maine, όπου μια εξωγήινη οντότητα εισβάλλει στα μυαλά όλων των κατοίκων, εκτός από έναν, ο οποίος προστατεύεται χάρη σε ένα κομμάτι μέταλλο που υπάρχει στο κεφάλι του. 

 

 

 

To βιβλίο είχε μεταφερθεί στην τηλεόραση το 1993, με μια μίνι τηλεοπτική σειρά την οποία σκηνοθέτησε ο John Power. 

 

Μέσα στο 2018 θα προβληθεί και το Castle Rock, που βασίζεται σε διάφορα βιβλία του King, ενώ το 2019 αναμένεται και το IT: Chapter Two.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Όλα όσα γνωρίζουμε για το IT: Chapter Two. 

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment