Το Super Heroes Game με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έρχεται την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Cap Cap! - The Daily Owl
fade
39491
post-template-default,single,single-post,postid-39491,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Το Super Heroes Game με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έρχεται την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Cap Cap!

Ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, σάς προσκαλεί στη θεματική γιορτή “9 Days of Infinity – and all the superheroes”, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 12 Μαΐου ως την Κυριακή 20 Μαΐου στο κατάστημα Cap Cap του Ελληνικού. Ένα νέο ειδικό μενού εμπνευσμένο από τον πιο συναρπαστικό υπερηρωικό κόσμο έρχεται στο κατάστημα Cap Cap του Ελληνικού μόλις για “9 Μέρες Αιωνιότητας”, με αλμυρά, γλυκά ξόρκια και ροφήματα για όσους φίλους του Ποντικού είναι έτοιμοι να δουν από κοντά τον μεγαλύτερο υπερηρωικό πόλεμο που έγινε ποτέ!

 

 

 

Σε όλη τη διάρκεια της θεματικής γιορτής οι φίλοι του Cap Cap θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους τους υπερήρωες και villains, να αποκτήσουν σκίτσα τους, αλλά και να παίξουν υπερηρωικά παιχνίδια γνώσεων!

 

Την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 19:00, ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα βρίσκεται στο Cap Cap του Ελληνικού για να τεστάρει τις γνώσεις σας σε σχέση με τον πιο αγαπημένο υπερηρωικό κόσμο! Λάβετε μέρος στο παιχνίδι γνώσεων που θα συντονίσει ο αγαπημένος παρουσιαστής, δώστε τις σωστές απαντήσεις και κερδίστε, μαζί με τη μάχη της γνώσης, έπαθλα – έκπληξη!

 

 

 

Μείνετε συντονισμένοι για τις εκδηλώσεις του “9 Days of Infinity” στη σελίδα του Cap Cap στο Facebook, στο Instagram του Cap Cap και, φυσικά, στην Ημερήσια Κουκουβάγια!

 

Cap Cap, Ο Κήπος των Θαυμάτων, Λεωφ. Ιασωνίδου, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

 

Χορηγός επικοινωνίας: Ημερήσια Κουκουβάγια – The Daily Owl 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment