Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα | Το Toy Story 4 έρχεται στο σινεμά! - The Daily Owl
fade
35768
post-template-default,single,single-post,postid-35768,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα | Το Toy Story 4 έρχεται στο σινεμά!

Η τέταρτη ταινία Toy Story, τελευταία για το επιτυχημένο franchise των Pixar/ Disney, έρχεται στις κινηματογραφικές οθόνες μετά από πολλές καθυστερήσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σκηνοθέτη Josh Cooley, η πρεμιέρα της 4ης ταινίας Toy Story θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2019!

 

 

Η ταινία καθυστέρησε αρκετά γιατί, εκτός των θεμάτων που υπήρξαν με το σενάριο, το καλοκαίρι του 2017 αποχώρησε ο σκηνοθέτης John Lasseter και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Cooley και τον σκηνοθέτη του Coco, Jonas Rivera. H Stephany Folsom, η οποία συμμετείχε στη συγγραφή των διαλόγων στην ταινία Thor: Ragnarok, ανέλαβε το σενάριο της ταινίας Toy Story 4, της οποίας τα γεγονότα θα ξεκινούν εκεί όπου είχε σταματήσει η τρίτη ταινία της σειράς, η οποία προβλήθηκε το 2010.

 

 

 

Ο Woody και ο Buzz, που πλέον βρίσκονται στα χέρια της μικρής Bonnie, ξεκινούν ένα μεγάλο ταξίδι, ώστε να βρουν την Bo Peep, ένα παιχνίδι που είχε χαρίσει ο Andy πολλά χρόνια πριν. 

 

Στην τέταρτη ταινία Toy Story πρωταγωνιστούν οι Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette και Joan Cusack. 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment