Αν θέλετε να γίνετε σεναριογράφοι της σειράς Lord of the Rings, αυτή είναι η ευκαιρία σας - The Daily Owl
fade
39388
post-template-default,single,single-post,postid-39388,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αν θέλετε να γίνετε σεναριογράφοι της σειράς Lord of the Rings, αυτή είναι η ευκαιρία σας

Το prequel του The Lord of the Rings έρχεται σύντομα από την Amazon, μετά από συμφωνία με τη Warner Bros. και το τέλος μιας πολυετούς δικαστικής διαμάχης με το Tolkien Estate.  To prequel του The Lord of the Rings θα αποτελεί την πιο ακριβή παραγωγή στην τηλεοπτική ιστορία, με τις πρώτες δυο σεζόν του να υπερβαίνουν σε κόστος τα 500 εκ. δολάρια. Από ό,τι φαίνεται η Amazon είναι παραπάνω από έτοιμη να ξεπεράσει το ΗΒΟ και την παραγωγή του Game of Thrones, έχοντας ήδη δαπανήσει 250 εκ. δολάρια για την αγορά των δικαιωμάτων του prequel, σύμφωνα δε με το The Hollywood Reporterσυνολικά η παραγωγή θα αγγίξει σε κόστος το ένα δις δολάρια. 

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του GameSpot, το Amazon ξεκίνησε να αναζητά σεναριογράφους και σκηνοθέτες για τη νέα του σειρά και ότι μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Peter Jackson – εξάλλου από τις πρώτες ημέρες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Jackson ήθελε να αναμιχθεί προσωπικά και με τον τηλεοπτικό Tolkien. Ένας ακόμα δημιουργός που έχει ήδη εκφράσει ότι θα ήθελε να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο project είναι ο J. Michael Straczynski (Sense8), ενώ τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να δημοσιεύονται κι άλλα ονόματα υποψηφίων δημιουργών, τόσο για το σενάριο, όσο και για τη σκηνοθεσία. 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το prequel θα αποτελείται από τουλάχιστον πέντε σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να γυριστούν και spin-off σειρές του, πράγμα που σημαίνει ότι μιλάμε για τουλάχιστον μια πενταετία τηλεοπτικού Tolkien από την πρεμιέρα της σειράς και έπειτα.

 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το σενάριο, ωστόσο επειδή πρόκειται για prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, οποιαδήποτε ιστορία πριν την παράδοση του δαχτυλιδιού από τον Bilbo στον Frodo θα μπορούσε να παρουσιαστεί στη νέα σειρά που θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα του Amazon Prime. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στη σειρά θα υπάρχουν ήδη στο έργο του Tolkien και ότι δεν θα δημιουργηθούν νέοι βασικοί χαρακτήρες που δεν περιλαμβάνονται στα βιβλία.

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment