Το σενάριο του Game of Thrones επιβεβαιώνει ότι ο Tyrion είναι ερωτευμένος με τη Daenerys - The Daily Owl
fade
47260
post-template-default,single,single-post,postid-47260,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Το σενάριο του Game of Thrones επιβεβαιώνει ότι ο Tyrion είναι ερωτευμένος με τη Daenerys

Όχι ότι περιμέναμε ακριβώς το σενάριο του Game of Thrones για να επιβεβαιώσουμε ότι ο Tyrion είναι ερωτευμένος με τη Daenerys, αλλά πλέον είναι 100% βέβαιο ότι ο Hand of the Queen αισθάνεται κάτι παραπάνω για τη βασίλισσά του.

 

 

 

Συγκεκριμένα, το ΗΒΟ παραχώρησε στην Writers Guild of America West (μια από τις επαγγελματικές οργανώσεις των σεναριογράφων στις ΗΠΑ) ορισμένα σενάρια παλιότερων επεισοδίων μέσα από τα οποία προκύπτει ξεκάθαρα ο έρωτας του Tyrion, ο οποίος μάλλον θα συνεχίσει να απογοητεύεται στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς το ειδύλλιο Jon Snow – Daenerys Targaryen έχει φουντώσει. 

 

Στην 6η σεζόν και συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο της με τίτλο The Winds of Winter (ναι, όπως και το βιβλίο του George R.R. Martin που μάλλον δεν θα μπει ποτέ στα ράφια των βιβλιοπωλείων) περιγράφεται ότι “Η Dany κοιτάζει σε απόσταση έτσι ώστε ο Tyrion μπορεί να τη βλέπει από κοντά. Μα πόσο όμορφη είναι.“, ενώ στο 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν The Spoils of War αναφέρεται – στη σκηνή με τον Jaime και τον Drogon – ότι “ο αδερφός που αγαπάει τρέχει προς τον πιθανό του θάνατο στα χέρια της βασίλισσας που επίσης αγαπάει ο Tyrion“. Τα ίδια, φυσικά, έχει πει στο μεταξύ για τον χαρακτήρα του και ο Peter Dinklage, ο οποίος είχε τονίσει τη ζήλια που θα νιώσει για τον Jon Snow. 

 

Η 8η σεζόν Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Απρίλιο, ξεκινώντας ακριβώς όπως και η 1η, δηλαδή από το Winterfell με μια βασιλική επίσκεψη. Στο μεταξύ δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer, όπου ο Πάγος συγκρούεται με τη Φωτιά – χωρίς όμως κανένα hint για την υπόθεση της τελευταίας σεζόν. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το πρώτο teaser trailer της 8ης σεζόν Game of Thrones

Αποκαλύφθηκε πώς θα ξεκινήσει η 8η σεζόν Game of Thrones

Διαρροή για την υπόθεση της 8ης σεζόν Game of Thrones ανατρέπει τα δεδομένα

Game of Thrones: H μεγαλύτερη σκηνή μάχης που έγινε ποτέ έρχεται στην 8η σεζόν

Nέες αποκαλύψεις για την 8η σεζόν Game of Thrones

Game of Thrones: Οι θεωρίες που είναι πιθανό να ισχύουν για την 8η σεζόν Game of Thrones

Oι σκηνοθέτες του Game of Thrones που επιστρέφουν στην 8η σεζόν

Κόκκινος Γάμος: Η ιστορία πίσω από το γεγονός που συγκλόνισε τους φανς

O Night King μιλάει για το επεισόδιο της μάχης στην 8η και τελευταία σεζόν Game of Thrones

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment