Τρεις νέες σειρές από το σύμπαν του Archie! - The Daily Owl
fade
41016
post-template-default,single,single-post,postid-41016,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τρεις νέες σειρές από το σύμπαν του Archie!

Από εκεί που τα κόμικς με πρωταγωνιστή τον Archie και την παρέα του είχαμε απομείνει να τα διαβάζουμε όσοι τα αγοράζαμε ακόμα πριν τα διαφημίζει το Alter, πλέον το σύμπαν που απλώνεται γύρω από το Riverdale αρχίζει να μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

 

 

 

Πέραν του Riverdale και του Chilling Adventures of Sabrina, το οποίο ωστόσο βασίζεται σε ένα πολύ πιο dark comic και θα θυμίζει περισσότερο την ατμόσφαιρα της Buffy παρά τη συνάντηση σαπουνόπερας με Twin Peaks, ετοιμάζονται τρεις ακόμα νέες σειρές  από τον κόσμο του Archie. Η πρώτη, σειρά κινουμένων σχεδίων, θα επικεντρώνεται στις Josie & the Pussycats, με πολλά στοιχεία τρόμου στην πλοκή, η δεύτερη στις περιπέτειες του Archie και των φίλων του και η τρίτη, που θα είναι live action, θα αφορά στον ιδιωτικό ντετέκτιβ Sam Hill!

 

 

 

 

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις σειρές, είναι όμως εντυπωσιακή η επαναφορά του χαρακτήρα του Sam Hill, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στα κόμικ εδώ και πολλές δεκαετίες. 

 

Στο μεταξύ το Riverdale έχει ανανεωθεί από το CW για 3η σεζόν, ενώ το Chilling Adventures of Sabrina θα προβληθεί για τουλάχιστον δυο σεζόν στο Netflix

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment