Σαν Σήμερα στον κόσμο του Harry Potter | 9 Μαρτίου - The Daily Owl
fade
37454
post-template-default,single,single-post,postid-37454,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Σαν Σήμερα στον κόσμο του Harry Potter | 9 Μαρτίου

 

Σαν σήμερα στις 9 Μαρτίου γεννήθηκε από μάγο πατέρα και μαγκλ μητέρα η εκκεντρική καθηγήτρια της Μαντικής, Σίβυλλα Τρελόνι. Κατατάχθηκε στον κοιτώνα του Ράβενκλοου του μαγικού σχολείου Χόγκουαρτς και κληρονόμησε το χάρισμα της μαντείας από τη διάσημη πρόγονό της, Κασσάνδρα Τρελόνι. Παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία, αλλά ο γάμος της τελείωσε άδοξα γιατί αρνήθηκε να πάρει το επώνυμο του συζύγου της.

 

Παρόλο που οι προφητείες της έπεφταν συχνά έξω, προέβλεψε με επιτυχία ότι θα γεννηθεί αυτός που θα νικήσει τον Βόλντεμορτ. Με την ελπίδα να προσληφθεί ως καθηγήτριας της Μαντικής, η Τρελόνι συνάντησε τον Άλμπους Ντάμπλντορ στη Γουρουνοκεφαλή, όμως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έπεσε σε έκσταση και με απόκοσμη φωνή έδωσε την προφητεία που άλλαξε τη ζωή ολόκληρης της μαγικής κοινότητας.

 

 

“Έρχεται αυτός που έχει τη δύναμη να κατατροπώσει τον Άρχοντα του Σκότους… Θα γεννηθεί από αυτούς που τον απαρνήθηκαν τρεις φορές… Θα γεννηθεί την εκπνοή του έβδομου μηνός. Και ο Άρχοντας του Σκότους θα τον σημαδέψει ως ισάξιο του αλλά εκείνος θα διαθέτει μία δύναμη που αγνοεί ο Άρχοντας του Σκότους. Και ένας από τους δύο θα πρέπει να πεθάνει από το χέρι του αλλουνού γιατί κανείς δεν μπορεί να ζήσει όσο είναι ο άλλος ζωντανός. Αυτός που έχει την δύναμη να κατατροπώσει τον Άρχοντα του Σκότους θα γεννηθεί την εκπνοή του έβδομου μηνός”.

 

ΠΗΓΕΣ

JinxJinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment