Σαν Σήμερα στον κόσμο του Harry Potter | 14 Φεβρουαρίου - The Daily Owl
fade
36514
post-template-default,single,single-post,postid-36514,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Σαν Σήμερα στον κόσμο του Harry Potter | 14 Φεβρουαρίου

 

1993

 

Ο καθηγητής Gilderoy Lockhart επιστρατεύει μια ντουζίνα κατσουφιασμένους νάνους να παραδώσουν ευχετήριες κάρτες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στους μαθητές, προκαλώντας την αγανάκτηση των υπόλοιπων καθηγητών. Ο Harry Potter θα λάβει ένα ντροπιαστικό μελωδικό μήνυμα.

 

Την ίδια νύχτα ο Harry θα μάθει πως λειτουργεί το ημερολόγιο του Tom Riddle και θα ταξιδέψει μέσα στις μνήμες του. Εκεί θα δει τον νεαρό Tom να κατηγορεί τον 13χρονο Rubeus Hagrid ότι το τρομακτικό πλάσμα που έκρυβε στο σχολείο θεωρείται υπεύθυνο για τον θάνατο της Muggle-born Μυρτιάς. 

 

 

 

1996

 

Ο Harry Potter βγαίνει το πρώτο του ραντεβού στο Hogsmead με την όμορφη ανιχνεύτρια του κοιτώνα Ravenclaw, Cho Chang. Τα πράγματα δεν θα κυλήσουν καλά για το ζευγάρι και η Cho θα φύγει αγανακτισμένη από το καφέ.

 

Λίγο αργότερα ο Harry θα δώσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο του μαγικού κόσμου Rita Skeeter σχετικά με την επιστροφή του Voldemort, που στη συνέχεια θα δημοσιευτεί στον Σοφιστή.

 

ΠΗΓΕΣ

 

Διαβάστε ακόμα:

Tα μαγικά μαθήματα ζωής της Luna Lovegood

Aπρόσμενες συγγένειες στον κόσμο του Χάρι Πότερ

Χαρακτήρες του Χάρι Πότερ που έπρεπε να ανήκουν σε διαφορετικούς Κοιτώνες

Η ιστορία της οικογένειας Malfoy

Το ξέσπασμα του Α΄ Μαγικού Πολέμου και οι τραγικές συνέπειές του

Η γέννηση του Tom Riddle και οι ρίζες του Α΄ Μαγικού Πολέμου

JinxJinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment