Θα χορτάσουμε να βλέπουμε το τηλεοπτικό prequel του Lord of the Rings - The Daily Owl
fade
38305
post-template-default,single,single-post,postid-38305,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Θα χορτάσουμε να βλέπουμε το τηλεοπτικό prequel του Lord of the Rings

Το prequel του The Lord of the Rings έρχεται σύντομα από την Amazon, μετά από συμφωνία με τη Warner Bros. και το τέλος μιας πολυετούς δικαστικής διαμάχης με το Tolkien Estate.  

 

To prequel του The Lord of the Rings θα αποτελεί την πιο ακριβή παραγωγή στην τηλεοπτική ιστορία, με τις πρώτες δυο σεζόν του να υπερβαίνουν σε κόστος τα 500 εκ. δολάρια. Από ό,τι φαίνεται η Amazon είναι παραπάνω από έτοιμη να ξεπεράσει το ΗΒΟ και την παραγωγή του Game of Thrones, έχοντας ήδη δαπανήσει 250 εκ. δολάρια για την αγορά των δικαιωμάτων του prequel, σύμφωνα δε με το The Hollywood Reporterσυνολικά η παραγωγή θα αγγίξει σε κόστος το ένα δις δολάρια. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, το prequel θα αποτελείται από τουλάχιστον πέντε σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να γυριστούν και spin-off σειρές του, πράγμα που σημαίνει ότι μιλάμε για τουλάχιστον μια πενταετία τηλεοπτικού Tolkien από την πρεμιέρα της σειράς και έπειτα. Μια άλλη πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ και καιρό είναι ότι ο Peter Jackson, σκηνοθέτης των κινηματογραφικών τριλογιών The Lord of the Rings και Hobbit, ενδιαφέρεται να αναμιχθεί στο project προσωπικά και μάλιστα από την καρέκλα του παραγωγού. 

 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το σενάριο, ωστόσο επειδή πρόκειται για prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, οποιαδήποτε ιστορία πριν την παράδοση του δαχτυλιδιού από τον Bilbo στον Frodo θα μπορούσε να παρουσιαστεί στη νέα σειρά που θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα του Amazon Prime. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στη σειρά θα υπάρχουν ήδη στο έργο του Tolkien και ότι δεν θα δημιουργηθούν νέοι βασικοί χαρακτήρες που δεν περιλαμβάνονται στα βιβλία.

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment