Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Doctor House - The Daily Owl
fade
38302
post-template-default,single,single-post,postid-38302,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Doctor House

Ο “Doctor House“, δηλαδή ο Βρετανός ηθοποιός Hugh Laurie, θα εμφανιστεί στη νέα σειρά του George Clooney, που θα βασίζεται στο βιβλίο του Joseph Heller, Catch 22. Ο διάσημος ηθοποιός θα αναλάβει το ρόλο του Major de Coverley, ενός αξιωματικού της αεροπορικής βάσης των Συμμάχων στη νήσο Pianosa, που ξεχωρίζει από τους συναδέλφους του, καθώς ασχολείται με τα χόμπι του, όπως τα άλογα και η τζαζ μουσική. 

 

 

 

Ο George Clooney επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από δυο δεκαετίες, με τη μεταφορά του βιβλίου που εξέδωσε το 1961 ο Joseph Heller, Catch 22. Ένα από τα πιο σημαντικά αντιπολεμικά μυθιστορήματα, το Catch 22 είναι ένα συγκλονιστικό βιβλίο, που αφηγείται την ιστορία μιας αμερικανικής στρατιωτικής μονάδας που έχει σταθμεύσει στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

 

 

 

Η σειρά, που θα αποτελείται από έξι επεισόδια, θα είναι παραγωγή της Paramount TV και της Anonymous Content. Κεντρικός ήρωας είναι ο πιλότος John Yossarian, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο πτήσεων με σκοπό να επιστρέψει σπίτι του. Ωστόσο, στην προσπάθειά του αυτή βρίσκει διαρκώς εμπόδια από τους ανωτέρους του, οι οποίοι μεταβάλλουν το όριο πτήσεων, ενώ λόγω ενός κανόνα που ισχύει στον στρατό (“Catch-22”) δεν είναι εύκολο να απαλλαγεί από τις μάχες για ψυχολογικούς λόγους. 

 

 

 

 

To ρόλο του Yossarian ανέλαβε ο Christopher Abott (Girls, The Sinner), ενώ ο Clooney θα υποδυθεί τον συνταγματάρχη Cathcart. Η Ellen Kuras (Eternal Sunshine of a Spotless Mind) θα σκηνοθετήσει τη σειρά, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά. 

 

Το βιβλίο είχε μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1970 από τον Mike Nickols, με τον Alan Arkin στο ρόλο του Yossarian. 

 

 

 
MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment