Νέος ρόλος για τη Charlize Theron - The Daily Owl
fade
41893
post-template-default,single,single-post,postid-41893,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Νέος ρόλος για τη Charlize Theron

Η ιστορία του ιδρυτή και πρώην προέδρου του Fox News, Roger Ailes, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, γίνεται ταινία από τον Jay Roach και τον Charles Randolph (The Big Short).

 

 

 

Ένα από τα θύματα του Ailes ήταν η δημοσιογράφος Megyn Kelly, το ρόλο της οποίας ανέλαβε η Charlize Theron. Μαζί της θα πρωταγωνιστήσουν οι Nicole Kidman και Margot Robbie. H Kidman θα υποδυθεί τη δημοσιογράφο Gretchen Carlson και η Robbie μια παραγωγό του καναλιού, στο πρόσωπο της οποίας θα παρουσιαστούν διάφορες προσωπικότητες του καναλιού. 

 

To σκάνδαλο αυτό εξανάγκασε ακόμα και τον Rupert Murdoch να παραδώσει προσωρινά τον έλεγχο του δικτύου, καθώς ο Ailes, τον οποίο είχε επιλέξει προσωπικά για τη θέση που κατείχε, μηνύθηκε από την Carlson. 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment