Νέο πρόσωπο για τον Joker - The Daily Owl
fade
36464
post-template-default,single,single-post,postid-36464,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Νέο πρόσωπο για τον Joker

Η είδηση αιφνιδίασε τους φανς των κόμικς της DC – και όχι άδικα, μιας και μέχρι πριν λίγο καιρό για το όνομα του συγκεκριμένου ρόλου ακουγόταν κυρίως αυτό του Leonardo DiCaprio. Μιλάμε, φυσικά, για τον ρόλο του διασημότερου κακού της DC, τον Joker, τον οποίο τελικά φαίνεται πως θα υποδυθεί στη solo ταινία της Warner Bros. ο Joaquin Phoenix. Παλιότερα το όνομα του Phoenix είχε ακουστεί για τον ρόλο του Lex Luthor στο Batman v. Superman, αλλά και για το σύμπαν της Marvel και συγκεκριμένα για τον ρόλο του Dr. Strange, οι σχετικές συζητήσεις όμως δεν είχαν ευδοκιμήσει. 

 

 

 

Επικεφαλής του πρότζεκτ είναι ο Todd Philips (The Hangover). Η solo ταινία του Joker, της οποίας παραγωγός θα είναι ο Martin Scorsese, θα τοποθετείται χρονολογικά στα 80s και θα παρουσιάζει τη σταδιακή άνοδο του Joker στους κύκλους του υποκόσμου. Προς το παρόν φαίνεται ότι ο Jared Leto θα εξακολουθήσει να υποδύεται τον χαρακτήρα στις επερχόμενες ταινίες Suicide Squad. 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment