Φωτογραφίες από τη νέα σειρά του Park Chan-wook που γυρίστηκε στην Ελλάδα - The Daily Owl
fade
41993
post-template-default,single,single-post,postid-41993,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Φωτογραφίες από τη νέα σειρά του Park Chan-wook που γυρίστηκε στην Ελλάδα

H νέα σειρά του Park Chan-wook (Oldboy) που γυρίστηκε στην Ελλάδα έχει τίτλο Little Drummer Girl και αποτελεί παραγωγή του BBC. H σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του John le Carré και αφηγείται την ιστορία μιας κοπέλας που επισκέπτεται ως τουρίστρια την Ελλάδα και μπλέκει σε μια κατασκοπική περιπέτεια με απροσδόκητες προεκτάσεις.

 

 

 

Η σειρά γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Σούνιο, αλλά και σε γειτονιές της Αθήνας που θα παρουσιαστούν ως σκηνικά της Μέσης Ανατολής. Στη σειρά, που αποτελείται από 6 επεισόδια που θα προβληθούν τον Νοέμβριο, πρωταγωνιστούν οι Alexandre Skarsgård (Big Little Lies), Michael Shannon και Florence Pugh. Πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι παραπάνω φωτογραφίες, ενώ πολύ σύντομα περιμένουμε και το trailer. 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment