Τα νέα πρόσωπα της 3ης σεζόν Stranger Things - The Daily Owl
fade
37102
post-template-default,single,single-post,postid-37102,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τα νέα πρόσωπα της 3ης σεζόν Stranger Things

H 3η σεζόν της σειράς Stranger Things, η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2019. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την υπόθεσή της, παρά μόνο ότι θα πραγματοποιήσει ένα μικρό άλμα στο χρόνο. Οι παλιοί πρωταγωνιστές φαίνεται πως θα εμφανιστούν όλοι και στην 3η σεζόν.

 

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του That Hashtag Show, τα νέα πρόσωπα της 3ης σεζόν Stranger Things, για τα οποία μόλις άνοιξε το κάστινγκ, θα είναι τα παρακάτω:

Δήμαρχος Larry Kline: Δήμαρχος της μικρής πόλης Hawkins, πρόκειται για έναν καιροσκόπο πολιτικό με μόνο του κίνητρο την εξυπηρέτηση το προσωπικό του συμφέρον.

Bruce: Δημοσιογράφος γύρω στα 50, σεξιστής και παχύσαρκος.

Patricia Brown: Η ηλικιωμένη γειτόνισσα που θα συμβουλεύει τα παιδιά της γειτονιάς. 

 

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Maya Hawke στην τρίτη σεζόν της σειράς. Η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke θα υποδυθεί ένα “εναλλακτικό κορίτσι” που βαριέται την καθημερινότητά της, μέχρι που ανακαλύπτει το σκοτεινό μυστικό που κρύβει η πόλη του Hawkins. 

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής οι δημιουργοί, στην 3η σεζόν, που θα είναι εξίσου διασκεδαστική με την 2η, θα θα εμφανιστεί ξανά το Shadow Monster, το οποίο εξακολουθεί να απειλεί την πόλη του Hawkins. Πέραν αυτών των σταθερών, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τους Duffer Brothers, οι οποίοι θα συνεχίσουν να μας αφηγούνται ιστορίες από την εφηβεία των Dustin, Mike, Lucas, Will, Eleven και, πλέον, Max, διανθισμένες με ποπ αναφορές που θυμίζουν τη δική μας παιδική ηλικία και εφηβεία.

 

 

 

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, η μικρή Erica, αδερφή του Lucas και αδιαμφισβήτητη σταρ της 2ης σεζόν, θα επιστρέψει και στην τρίτη σεζόν, όπου θα διαδραματίσει και αρκετά σημαντικό ρόλο, συμμετέχοντας στις περιπέτειες της παρέας του αδερφού της. 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, αν σας άρεσε η 2η σεζόν – και μέχρι να ξεκινήσει η 3η – μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτές τις ταινίες που αποτέλεσαν σημεία αναφοράς για τους δημιουργούς της σειράς. 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment