Έρχεται η νέα μίνι σειρά εποχής Dracula από τους δημιουργούς του Sherlock - The Daily Owl
fade
44429
post-template-default,single,single-post,postid-44429,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Έρχεται η νέα μίνι σειρά εποχής Dracula από τους δημιουργούς του Sherlock

To BBC One έδωσε επίσημα το πράσινο φως για τη νέα μίνι σειρά των δημιουργών του Sherlock, Steven Moffat και Mark Gatiss, που θα αφηγείται την ιστορία του Dracula και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Netflix. Το νέο ότι οι Moffat και Gatiss ετοίμαζαν τον νέο τηλεοπτικό Δράκουλα έγινε γνωστό πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και επιβεβαιώθηκε ότι θα πρόκειται για σειρά εποχής και όχι για μεταφορά της διάσημης ιστορίας του Bram Stoker στο σήμερα, όπως είχε γίνει με τον Sherlock.

 

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, ο Κόμης Δράκουλας, από την Τρανσυλβανία του 1897, καταστρώνει σκοτεινά σχέδια για το Βικτοριανό Λονδίνο. “Να είστε προετοιμασμένοι: οι νεκροί ταξιδεύουν γρήγορα“, λέει η περίληψη, με τους δημιουργούς της σειράς να τονίζουν την ιδιαιτερότητα της ιστορίας του Dracula και τη μυθοπλασία του Stoker που έδωσε στο κακό τον δικό του τύπο “ήρωα”. 

 

Σύμφωνα με τον Piers Wenger του BBC, η σειρά με τα 3 90λεπτα επεισόδια είναι “τόσο έξυπνη όσο και τρομακτική”. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά που θα είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Stoker. 

 

Πηγή

 

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα μοιάζει η νέα σειρά Dracula;

Τα Χρονικά του Βαμπίρ γίνονται τηλεοπτική σειρά

5 + 1 ρομαντικές ταινίες με βαμπίρ για να δεις αν σου αρέσει το Twilight

5 ταινίες με βαμπίρ που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις δει έστω μια φορά

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment