Με μαύρο δάκρυ θα κλάψουμε στο φινάλε του Game of Thrones - The Daily Owl
fade
37734
post-template-default,single,single-post,postid-37734,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Με μαύρο δάκρυ θα κλάψουμε στο φινάλε του Game of Thrones

Καθώς τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν Game of Thrones συνεχίζονται στην Ιρλανδία, οι πληροφορίες για το περιεχόμενό της είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές, καθώς οι δημιουργοί προσπαθούν να διαφυλάξουν το κοινό από πιθανά σοβαρά spoilers.

 

 

 

Οι ηθοποιοί, όμως, που εμφανίζονται στη σειρά έχουν διαβάσει ήδη το σενάριο και έχουν αρχίσει να τοποθετούνται – όσο τους επιτρέπει το συμβόλαιό τους – σχετικά με το φινάλε της αγαπημένης μας σειράς. Ο Iain Glen, δηλαδή ο Ser Jorah Mormont, ο οποίος μάλλον στο τέλος της προηγούμενης σεζόν γιατρεύτηκε οριστικά από τo grayscale, επιστρέφει δυναμικά στην 8η σεζόν της σειράς και δήλωσε σχετικά, σύμφωνα με το Screenrant ότι το τέλος της σειράς θα είναι καταπληκτικό.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, ο “Ser Friendzone” δήλωσε ότι το φινάλε της σειράς, εκτός από καταπληκτικό, θα λειτουργήσει και ως δακρυγόνο για τον τηλεθεατή, αφού θα είναι γεμάτο με θανάτους αγαπημένων χαρακτήρων. “Δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους”, είπε ο Glenn κι εμείς συμφωνούμε απολύτως καθόσον, εδώ που τα λέμε, στο πλαίσιο του Game of Thrones έχουμε ζήσει τόσους πολλούς άδικους και βίαιους θανάτους αγαπημένων πρωταγωνιστών που θεωρούμε αδύνατον την αλλαγή του pattern τώρα στα τέλη του Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς – ενόψει και του ότι ο στρατός των ζόμπι έχει κατεδαφίσει το Τείχος και οδεύει ολοταχώς προς το Νότο.

 

Η 8η σεζόν Game of Thrones Season θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019. Δείτε εδώ αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα και διαβάστε εδώ ποια ήταν τα τελευταία λόγια του Ned Stark πριν τον αποκεφαλισμό του από το κράτος των Lannisters. 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment