Η αγαπημένη μας Kim Possible γίνεται σε live action movie από την Disney - The Daily Owl
fade
41001
post-template-default,single,single-post,postid-41001,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η αγαπημένη μας Kim Possible γίνεται σε live action movie από την Disney

Η Kim Possible ή όπως αλλιώς την έχει γνωρίσει το ελληνικό κοινό, “Κιμ Απίθανη” είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα κινούμενα σχέδια της Disney. Ένα παιδικό το οποίο σίγουρα όλοι το έχουμε συνδέσει με όμορφες αναμνήσεις, καθώς αμέσως μετά το σχολείο τρέχαμε γρήγορα στο σπίτι για να προλάβουμε το μεσημεριανό πρόγραμμα με τα κινούμενα σχέδια, λίγο πριν το διάβασμα. Ανάμεσά τους και η Κιμ Απίθανη, ένα έφηβο κορίτσι με πορτοκαλί μαλλιά, η οποία προσπαθούσε να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχολική ζωή και στη ζωή ενός μυστικού κατασκόπου.  Σε κάθε επεισόδιο, παρακολουθούσαμε την Κim να καταδιώκει κακούς που είχαν απώτερο σκοπό την εξαφάνιση της ανθρωπότητας. Δίπλα της πάντα ο ατσούμπαλος κολλητός της, Ron και ο  μικρός του ποντικός ο Rumfus.

 

 

 

Γύρω στο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε από το κανάλι της Disney η μεταφορά της σειράς των κινουμένων σχεδίων στην κινηματογραφική οθόνη. Η υπόθεση από ό,τι φαίνεται δεν θα αποκλίνει από την τηλεοπτική, καθώς θα παρακολουθήσουμε την Kim να προσπαθεί σώζει τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα μαθαίνει να συμπεριφέρεται ως μια συνηθισμένη έφηβη. Η ανακοίνωση των ονομάτων των πρωταγωνιστών έγινε πριν από δύο μήνες περίπου με τα σχόλια στα social media να μην είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδη, καθώς οι δύο νεαροί ηθοποιοί Sadie Stanley και Sean Giambrone δεν μοιάζουν ιδιαίτερα στους αρχικούς χαρακτήρες, απογοητεύοντας σε πρώτη φάση το κοινό.

 

 

 

Παράλληλα, έξι ακόμα ηθοποιοί ανακοινώθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα Disney σε μια ομαδική φωτογραφία, συμπληρώνοντας έτσι το cast της ταινίας . Πρόκειται για την κυρία Δυνατή, τη μητέρα της Κιμ, τον σατανικό επιστήμονα δόκτορα Dragen και την βοηθό του του Shego, τον  ”ηλεκτρονικό” βοηθό της Κιμ Wade, ενώ δυσικά δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί από το cast και η ανταγωνίστριά της στο σχολείο, Bonnie.

 

 

 

 

Αυτό λοιπόν που περιμένουμε από την Disney, είναι τα τελευταία νέα για το ξεκίνημα των γυρισμάτων και ίσως κάποιες προσθήκες στο cast και την εξέλιξη της πλοκής. Από ότι φαίνεται πάντως η Disney, έχει μπει για καλά στη διαδικασία της  ανακύκλωσης παλιών κινουμένων σχεδίων σε ταινίες. Ίσως η έλλειψη πρωτοτυπίας να οδηγεί τους δημιουργούς να ακολουθήσουν παλιές και αλάνθαστες συνταγές. Η φόβος της σύγκρισης θα υπάρχει πάντα, αλλά όπως γνωρίζουμε οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Ως παιδικοί fans απλά περιμένουμε να αναβιώσουμε όμορφες στιγμές μέσα από την ταινία!

 

 

AvatarAvatar

"Zω σε ένα κόσμο γεμάτο χορό, ιστορία, γράψιμο και φανταστικούς χαρακτήρες." Proud Griffindor!

No Comments

Post a Comment