Ο "Γλάρος" του Τσέχωφ γίνεται ταινία - The Daily Owl
fade
37476
post-template-default,single,single-post,postid-37476,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ο “Γλάρος” του Τσέχωφ γίνεται ταινία

Η Saoirse Ronan (Lady Bird, Manhattan) πρωταγωνιστεί στην ταινία The Seagull, που αποτελεί την κινηματογραφική διασκευή του διάσημου θεατρικού έργου “Ο Γλάρος” του Άντον Τσέχωφ. 

 

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Michael Mayer, ενώ το σενάριο διασκεύασε ο ίδιος με τον Stephen Karam. Πρωταγωνιστούν μαζί με την Ronan οι Annette Bening, Elisabeth Moss, Corey Stoll και Brian Dennehy.

 

 

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια ηθοποιό που επισκέπτεται τον αδερφό της και τον γιο της που ζουν σε μια επαρχία. Μαζί με τη γυναίκα ακολουθεί και ένας συγγραφέας που θα ταράξει τα ήσυχα νερά στη ζωή της οικογένειας.

 

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 11 Μαΐου. Παρακολουθήστε το trailer που κυκλοφόρησε: 

 

 

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment