Ξεκινούν το φθινόπωρο τα γυρίσματα του prequel του Game of Thrones - The Daily Owl
fade
41090
post-template-default,single,single-post,postid-41090,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ξεκινούν το φθινόπωρο τα γυρίσματα του prequel του Game of Thrones

Στις 9 του μακαρίτη το HBO βάζει στο σπίτι το prequel του Game of Thrones. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Belfast Telegraph, τα γυρίσματα του prequel του Game of Thrones θα ξεκινήσουν στην Ιρλανδία τον προσεχή Οκτώβριο, με τους υπαλλήλους στα Paint Hall Studios να έχουν ενημερωθεί ότι το επόμενο πρότζεκτ τους θα αφορά σε μια σειρά που θα τοποθετείται χρονικά πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα του Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς.

 

 

 

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως, ακόμα κι αν το ΗΒΟ προγραμματίζει να προβάλει το prequel της πιο επιτυχημένης σειράς του το 2020, θα πρέπει να ξεκινήσει από τώρα τα γυρίσματα, έστω, του πιλότου, ώστε να αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθεί ολόκληρη σεζόν. Σε δεύτερο επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι πάρα πολύ σύντομα θα αρχίσουν να διαρρέουν τα ονόματα των υποψηφίων του καστ.

 

Ο George R.R. Martin έχει προτείνει ως τίτλο της σειράς αυτής το The Long Night, όμως ας μας κάνει τη χάρη και ας τελειώσει το The Winds of Winterπαρά να ασχολείται και με το prequel του Game of Thrones.

 

Η νέα σειρά του ΗΒΟ θα τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στην 1η σεζόνGame of Thrones. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει πριν λίγο καιρό το τηλεοπτικό δίκτυο, η υπόθεση της σειράς θα αφορά στην εξέλιξη της ηπείρου του Westeros από τη χρυσή εποχή των ηρώων του μέχρι “την πιο σκοτεινή του ώρα”. Η σειρά, σύμφωνα με την ίδια περίληψη της υπόθεσής της, θα αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία πίσω από την προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια του Essos, αλλά και άγνωστες πτυχές της ιστορίας οικογενειών που πρωταγωνιστούν στο Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς, όπως οι Stark. “Δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε πως ξέρουμε”, είχε καταλήξει η ανακοίνωση, αφήνοντάς μας σε μεγάλη αγωνία για την πλοκή της σειράς, η οποία μάλλον θα ξεκινάει με την ειρήνη ανάμεσα στους Πρώτους Ανθρώπους και τα Παιδιά του Δάσους και θα φτάνει στην Πρώτη Μεγάλη Νύχτα και την κυριαρχία των Λευκών Οδοιπόρων. 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment