Ένα καλό και ένα κακό νέο για τους φανς του "Poldark" - The Daily Owl
fade
42752
post-template-default,single,single-post,postid-42752,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ένα καλό και ένα κακό νέο για τους φανς του “Poldark”

Βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων του Winston Graham, η τηλεοπτική σειρά του BBC Poldark προβάλλεται από το 2015. Ο Ross Poldark επιστρέφει στην Κορνουάλη μετά τον πόλεμο για την ανεξαρτησία της Αμερικής και ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή και οικονομική του κατάσταση διαφέρει πολύ από την ημέρα που είχε αναχωρήσει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

 

 

 

Μετά το σοκαριστικό φινάλε της 4ης σεζόν, που προβλήθηκε πριν λίγες ημέρες, οι φανς της σειράς περιμένουν με αγωνία την 5η σεζόν, της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν σήμερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του BBC. Ωστόσο, το ευχάριστο αυτό νέο συνοδεύεται από μια δυσάρεστη εξέλιξη για τους φανς, καθώς η Karen Thrussell από την παραγωγή της σειράς δήλωσε ότι η 5η θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά στο μέλλον. 

 

Καθώς τα βιβλία στα οποία βασίζεται η σειρά καλύπτουν μια εκτεταμένη χρονική περίοδο, περιμένουμε να διευκρινιστεί αν θα υπάρξει άλμα στο χρόνο στην 5η σεζόν της σειράς. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι οι Aidan Turner και Eleanor Tomlinson θα επιστρέψουν στη σειρά, μαζί με τους Jack Farthing, Luke Norris, Gabriella Wilde, Ellise Chappell, Harry Richardson, Tom York και Beatie Edney, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Lily Dodsworth-Evans (Genius), Kerri McLean (Electric Dreams), Sofia Oxenham (Grantchester), Vincent Regan (300), Peter Sullivan (Entebbe) και Freddie Wise (Maleficent 2). 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αν σου αρέσει το Outlander, τότε πρέπει να δεις αυτές τις σειρές

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment