Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλαβαν μια νέα σειρά ταινιών Star Wars - The Daily Owl
fade
36382
post-template-default,single,single-post,postid-36382,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλαβαν μια νέα σειρά ταινιών Star Wars

Οι David Benioff και D.B. Weiss ανέλαβαν να μας ταξιδέψουν σε ένα σύμπαν πολύ, πολύ μακρινό, σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της Disney και της Lucasfilms. Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλαβαν το σενάριο και την παραγωγή μιας νέας τριλογίας ταινιών Star Wars, που δεν θα σχετίζονται, όμως, ούτε με το Skywalker Saga, ούτε με την τριλογία του Rian Johnson. 

 

Οι δημιουργοί θα ξεκινήσουν το νέο τους εγχείρημα μετά την ολοκλήρωση της 8ης και τελευταίας σεζόν Game of Thrones, η οποία θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το ακριβές αντικείμενο που θα πραγματεύεται η νέα αυτή τριλογία. 

 

 

 

Δείτε την ανακοίνωση της νέας τριλογίας από το The Star Wars Show: 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment