13 Reasons Why | Όλες οι πληροφορίες για τη 2η σεζόν - The Daily Owl
fade
31642
post-template-default,single,single-post,postid-31642,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

13 Reasons Why | Όλες οι πληροφορίες για τη 2η σεζόν

H τηλεοπτική σειρά του Netflix 13 Reasons Why, που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό και τους κριτικούς, ανανεώθηκε για μια ακόμα σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 13 ωριαία επεισόδια και θα προβληθεί μέσα στη χρονιά, καθώς τα γυρίσματά της ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές της;

 

 

 

Το καστ και η υπόθεση

 

 

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Jay Asher, από το κείμενο του οποίου δεν προκύπτουν στοιχεία για το ποιοι πρωταγωνιστές θα μπορούσαν να επιστρέψουν σε μια δεύτερη σεζόν. Σίγουρα ο Clay, ο Tony και οι γονείς της Hannah θα εμφανιστούν στη 2η σεζόν, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν και μικρές προσθήκες στο υπάρχον καστ. Οι γονείς της Hannah θα συνεχίσουν να αναζητούν τα αληθινά αίτια της αυτοκτονίας της κόρης τους, όσο οι συμμαθητές της Hannah θα προσπαθούν να διαχειριστούν τα γεγονότα της 1ης σεζόν με έμφαση στην αποκάλυψη των προσωπικών μυστικών τους. 

 

 

 

 

 

H Hannah Baker

 

 

Ο δημιουργός Brian Yorkey επιβεβαίωσε ότι η Hannah Baker θα εμφανιστεί στον 2ο κύκλο της σειράς, δεδομένου ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα όλες οι απαντήσεις για τα αίτια της αυτοκτονίας της. Η ίδια, ωστόσο, δεν θα είναι αφηγήτρια αυτής της σεζόν. 

 

 

 

 

 

Oι κασέτες

 

 

Σύμφωνα με τον Yorkey, η 2η σεζόν δεν θα κινείται γύρω από τις κασέτες, όμως στη θέση τους θα χρησιμοποιηθεί κάποια άλλη αναλογική τεχνολογία παλιότερης εποχής. 

 

 

 

 

 

Το soundtrack

 

 

Αν κρίνουμε από το soundtrack της 1ης σεζόν, που περιλάμβανε καλλιτέχνες όπως οι The Kills, οι The Cure και η Angel Olsen, καθώς και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα όπως οι Car Seat Headrest και οι The Japanese House, σίγουρα το soundtrack της 2ης σεζόν θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένο. 

 

 

 

 

 

 

Η κριτική στην 1η σεζόν

 

 

Η 1η σεζόν της σειράς δίχασε το κοινό, καθώς μια πολύ μεγάλη μερίδα του θεώρησε εύλογα ότι η αυτοκτονία παρουσιάζεται με τρόπο “καλογυαλισμένο”, αποκομμένη από την κατάθλιψη που προηγείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο της 2ης σεζόν δεν θα διαθέτει τόσο graphic περιεχόμενο. Ωστόσο, πλέον στερείται νοήματος αυτή η προσέγγιση, καθόσον το glorification της αυτοκτονίας έχει ήδη αποτυπωθεί μια φορά στη μικρή οθόνη. Βρισκόμαστε, λοιπόν, σε αναμονή της ανακοίνωσης της πλοκής για την επόμενη σεζόν, ελπίζοντας ότι η προσέγγισή της θα πραγματοποιηθεί με τρόπο ρεαλιστικό, αλλά όχι απαγορευτικό για την παρακολούθησή της. 

 

 

 

Oι νέοι χαρακτήρες

 

 

Στη 2η σεζόν θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες της 1ης, μαζί με αρκετές προσθήκες. Η Anne Winters θα υποδυθεί την Chloe, που είναι η cheerleader και, φυσικά, το “it girl” του σχολείου. Ο Bryce Cass θα υποδυθεί τον Cyrus, ένα από τα “κακά παιδιά” του σχολείου, ενώ η Chelsea Alden θα υποδυθεί την αδερφή του, η οποία διαθέτει έντονη καλλιτεχνική φύση. Η Samantha Logan θα παίξει τη Nina, μια αθλήτρια που κρύβει (όπως και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της σειράς), ένα μυστικό. Στο ρόλο της δικηγόρου της οικογένειας της Hannah είναι η Allison Miller, ενώ η Kelli O’Hara θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Jackie, που ασχολείται με την υπεράσπιση θυμάτων bullying. O Ben Lawson θα υποδυθεί τον προπονητή baseball του σχολείου, η Brenda Strong τη μητέρα του Bryce, o Jake Weber τον πατέρα του και η Meredith Monroe τη μητέρα του Alex. 

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment